Oriunde in Bucuresti sau Ilfov

Esti in cautarea unei echipe specializate pentru montaj mobila?  Ne-ai gasit!

Nu iti bate capul si apeleaza la profesionisti. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un telefon si venim la tine acasa cat de repede putem pentru montaj mobila. Facem ca dintr-o gramada de piese sa iasa un produs final superb de care sa te bucuri o viata.

Experienta in productie si montaj mobila de peste 10 ani 

Garantia lucrarii

Respectam programarile

Preturi corecte

0731 786 632
0726 280 089

Whatsapp
0731 786 632
0726 280 089

Cea mai eficienta echipa pentru montaj mobila din Bucuresti si Ilfov

Experienta

Echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in montaj mobila, productie mobila si transport mobila. Putem spune ca avem sute de clienti multumiti printre care si firme de renume pentru care am avut onoarea sa lucram.

Increderea

De-a lungul timpului, clientii au prins atat de multa incredere in echipa noastra incat nu vor sa lucreze cu altcineva. Oferim toata bunavointa noastra oricarui client care doreste sa colaboreze cu noi.

Program flexibil

Stim ca unii dintre voi lucrati si poate ca doriti sa ne facem programul asa cum puteti si voi. Suntem total deschisi la propuneri. Incercam sa respectam atat timpul clientului dar si timpul nostru.

Costurile

Avem preturi corecte si oferim transparenta in ceea ce priveste costurile. Incercam sa mentinem un echilibru al costurilor si sa calculam fiecare oferta in detaliu pentru a evita neintelegeri la final.

Venim pregatiti cu scule si forta de munca

Tocmai te-ai mutat intr-un apartament noi si nu ai scule necesare? Nu este problema, echipa noastra vine pregatita cu absolut toate sculele necesare finalizarii oricarui proiect, ba chiar este posibil sa descoperiti ca echipa noastra este pregatita si pentru alte proiecte precum cele de montaj riflaje, montaje tv, samd.

Ani de experienta

Avem peste 10 ani de experienta in productia si montajul mobilierului. Am avut ocazia de a lucra cu sute de clienti multumiti persoane fizice sau chiar pesoane juridice. Experienta acumulata in tot acesti ani face ca orice proiect sa para simplu pentru noi. Daca nu ne crezi, cheama-ne sa iti montam mobilierul si te ve-i convinge.

Nu astepti prea mult

Daca te grabesti sau altcineva te-a incurcat si nu a mai aparut, apeleaza la noi si face tot posibilul sa ajungem rapid la tine. Avand experienta necesara si sculele profesionale, ne este usor sa fim rapizi si punctuali. Stim cu ce sa ne confruntam si venim pregatit pentru orice provocare.